espectaculos
 
 
 
 

Желаете ли да гледате Корида или Фламенко?

 
 

Ние Ви предлагаме посещение на организирани спектакли на КОРИДА или ФЛАМЕНКО

Коридата и Фламенкото са неразделна част от битието на Андалусеца. Песента и танцът се намират на всеки ъгъл, изразявайки радост или тъга, които съпровождат испанеца ден след ден. Всяко едно движение на тялото изказва чувства и емоции. Андалусия е и Фламенко ....Андалусия е и Корида.
 
 
   
 

Коридата е неразделна част от живота и битието на испанския народ. Бикоборството съчетава умението на тореадора, както и неговия опит, интуиция, контрол, въображение и спонтанност, усвояване не само, като борба с животното, но и като художествено изразяване. Всяка неделя се провежда спектакъл с бикове между 250/300 кг. Торират се 3/4 животни, като всяко едно бива убито от матадора, според правилата на коридата. Арената на биковете се намира на 20 мин. път от Малага. Фирмата осигурява транспорт, който влиза в цената на пакета за градовете Малага, Торемолинос, Беналмадена и Фуенхирола. Продължителността на Коридата е 2 часа.

РЕЗЕРВАЦИЯ или Запитвания
corrida
Корида 55.00 Евро
   

 

 

Фламенкото е типичен испански фолклорен музикален жанр съпроводен с характерен танц. С него се изразяват болка, настроение или среща и сближаване между мъжа и жената. Всеки петък и събота се провежда спектакъл в Беналмадена. Започва в 22.00 часа и завършва в 00.00 часа. В куверта влиза една свободна напитка, която можете да консумирате по време на Фламенкото. Транспортът е включен в цената.

РЕЗЕРВАЦИЯ или Запитвания
flamenco
    Фламенко 40.00 Евро
За контакти телефони Испания: +34 687 15 25 22; +34 628 36 79 47; email; teveric@yahoo.es