МАРБЕЯ,МИХАС и БЕНАЛМАДЕНА

   
 
   
       
   
       
   
         

Марбея, Михас и Беналмадена са три различни по красота града. Пристанището на Пуерто Банус се строи през ХХ век, наричано още Испанското Монте Карло. Богато на скъпи яхти, коли и магазини този рай в Марбея е атракция за всички туристи. Михас от своя страна е типичен Андалуски град, с малки и криволичещи улички украсени с цветя и стоки на различни магазини. Пристанището на Беналмадена- Пуерто Марина е построено в архитетктурен стил Гауди, място известно с многобройни ресторанти,един от които е собственост на Антонио Бандерас.

Как протича екскурзията?

Марбея се намира на около 1 час път от Малага. В предварително уреденият ден за екскурзията пред хотела в който сте се настанили ще пристигне микробус на ANDALUTRAVEL , с който ще отпътувате първо до Марбея, където ще можете да се разходите по пристанището Пуерто Банус известно с високият си стантдарт и луксозен стил на живот. Ще посетим и старата част, където са разположени скулптори на Салвадор Дали. Когато приключим ще потеглим за Михас, който се намира на 37 км. от Марбея и 34 км. до Малага с надморска височина 428 м., която Ви предоставя една великолепна панорамна гледка. Там по желание можете да направите разходка с магаре. При ясно време може да се види и континентът Африка. Ще посетим местна църква построена в скала и площада на града, където можете да обядвате или разхладите със студена напитка. След това ще заминем до Парка на Гълъбите в Беналмадена (15 мин. път), където ще направим една разходка сред пищтни градини с езеро и животни (зайци, пауни, муфлони, сърни, магарета, лебеди, патета, гъски и т.н.). От там ще отпътуваме до пристанището на града известно с невероятната си архитектура и изобилието от ресторанти - един от които собственост на Антонио Бандерас. На връщане към хотела ще посетим най-големият храм на Буда в Западна Европа.

Продължителността на екскурзията е 9 часа и завършва, като микробусът Ви остави пред Вашият хотел. Минималната бройка за провеждането са 6 човека.

ЦЕНА 59 Евро

РЕЗЕРВАЦИЯ или Запитвания

 

 

 
 
   
   
   
   
   
   
   
 

 

 
 

 

   
За контакти телефони Испания: +34 687 15 25 22; +34 628 36 79 47;email; teveric@yahoo.es