НЕРХА, ПЕЩЕРИТЕ НА НЕРХА, ФРИХИЛИАНА И ФИЛМЪТ СИНЬО ЛЯТО

   
 
   
       
   
       
   
         

НЕРХА е град с площ   85 км² и население от 23 000 жители. Става известен първо с пещерите открити до него, където съществуват мотиви от преди 42 000 години, както и с това, че тук е сниман известният на всички ни филм Синьо лято. До него се намира и един от белите градове на Испания - ФРИХИЛИАНА, който ще можем да посетим, наслаждавайки се на лабиритни заблуждаващи улички, както и на очарователни пейзажи.

В ПАКЕТА Е ВКЛЮЧЕН И ВХОДА В ПЕЩЕРИТЕ НА НЕРХА!!!

Как протича екскурзията?

НЕРХА се намира се на 55 км от Малага. В предварително уреденият ден за екскурзията пред хотела в който сте се настанили ще пристигне микробус на ANDALUTRAVEL с който ще потеглите до града. Когато пристигнем ще посетим пещерите на Нерха. Входът е включен в пакета. След това ще тръгнем по маршрута на Синьо лято в НЕРХА, като ще видим - кораба на Чанкете, балкона Европа, плажът Буриана, ресторантът ОЙО с типична испанска кухня, където можем да спрем за обяд (опционално). Всички тези места са били сценарий за снимане на филма Синьо лято. Когато приключим ще потеглим до един красив бял град - Фрихилиана (на 15 мин. път от Нерха), където ще направим една приятна разходка, след което можем да пием кафе на тераса с очарователна пейзажна гледка.

Продължителността на екскурзията е 9 часа и завършва, като екскурзоводът Ви остави пред Вашият хотел. Минималната бройка за провеждането са 4 човека.

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА СИНЬО ЛЯТО

ЦЕНА 65 Евро

РЕЗЕРВАЦИЯ или Запитвания

ДОБРЕ ДОШЛИ В ПЕЩЕРИТЕ НА НЕРХА

СИНЬО ЛЯТО

 

 

 

 

 
   
   
   
   
   
   
   
   
За контакти телефони Испания: +34 687 15 25 22; email; teveric@yahoo.es