РОНДА

 
       
       
 

РОНДА е известен, като града на коридата, бандолеросите, романтиката, виното и фламенкото. Това е мястото, където се е провела първата официална Корида в Испания. В този град е отсядъл всяко лято Ърнест Хемингуей пленен от неговата романтика. Старата част на Ронда е успяла да запази своята автентичност. Улиците са типични бели андалуски лабиринти лесно заблудими, където се усеща една специална романтична атмосфера, благодарение на талантливи художници и музиканти. Мостът на града внушава респект и възхищение. Ресторантите с типчна местна кухня предлагат всякакви деликатеси, като Опашка на Бик, Гаспачо..... и разбира се придружени от виното на Ронда.

В пакета е включен входа в Арената на биковете, дегустация на известното вино на Ронда, преводач, локален екскурзовод, транспорт !!!

Как протича екскурзията?

Ронда се намира на около 2 часа път и 120 км. от Малага. В предварително уреденият ден за екскурзията пред хотела в който сте се настанили ще пристигне автобус и екскурзовод от ANDALUTRAVEL, който ще Ви придружи до Ронда и обратно. По пътя ще Ви запознава с важни моменти от историята на Испания. Когато пристигнем в Ронда ще посетим Арената за борба с бикове и нейния музей, където ще видите и стъпите на площада на който се торират. Входът Ви влиза в пакета от 59 евро на човек, като посещението вътре се прави с местен екскурзовод. След това ще имаме възможността да посетим старият град, мостът, катедралата на Ронда (влизането е опционално, без придружител), музеят на виното с дегустация ( включени в пакета ), музеят на Бандолеросите (влизането е опционално, без придружител). Ще можете да се насладите на невероятна панорамна гледка.

По желание посещение на типични ресторанти, които предлагат местна кухня и вино. Свободно време. Връщане в хотела.

ЦЕНА 59 Евро

РЕЗЕРВАЦИЯ или Запитвания

ДОБРЕ ДОШЛИ В РОНДА- ГРАДЪТ НА РОМАНТИКАТА И КОРИДА

 

 

 

За контакти телефони Испания: +34 687 15 25 22; email; teveric@yahoo.es