ТАНЖЕР-МАРОКО

   
 
   
       
   
       
   
         

ТАНЖЕР наречен Портата на Африка е красив град в Мароко характерен със своите ароми, цветове у вкус. От тук са минали най-различни династии, като Омаяди, Алморавиди, Алмохади, Бенимерини, Алауити...които успяват да оставят траен отпечатък в местната култура, архитекура и битие.

В пакета е включен преводач, испански транспорт, ферибот, марокански транспорт, локален гид, традиционален берберски обяд, разходка из Медината и Каасбата!!!

Как протича екскурзията?

В предварително уреденият ден за екскурзията пред хотела в който сте се настанили ще пристигне автобус и екскурзовод от ANDALUTRAVEL, който ще Ви придружи до Тарифа (най-южната точка на Европа). Когато пристигнем ще се качим на ферибота за Танжер. Пътят от там до континентът Африка е 45 мин. В Мароко ще ни посрещне местен ескурзовод, ще ни настани в марокански автобус, с който ще започнете панорамната обиколка на града, показвайки и коментирайки забележителностите му. След това ще направим една разходка из уличките на Танжер и от там ще отидем до местен ресторант, където ще можете да обядвате наслаждавайки се на традиционната мароканска кухня. Обядът е включен в пакета от 89 Евро (напитките се плащат отделно). През цялото време ще бъдем придружавани от мароканският гид. След като приключим ще тръгнем из Медината, минавайки през различни занаятчийски ателиета, за да можете да усетите атмосферата на този необичаен за повечето от нас свят. Свободно време за пазар. Приключвайки автобусът ще ни закара до пристанището, от където ще поемем за Испания и Вашият хотел.

ЦЕНА 89 Евро

РЕЗЕРВАЦИЯ или Запитвания

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТАНЖЕР

 

 

 
   
   
   
   
   
   
   
   
 

 

 
 

 

   
За контакти телефони Испания: +34 687 15 25 22;email; teveric@yahoo.es